Tento Amarone della Valpolicella Classico od SANTA SOFIA je víno vysoké kvality s lahví o objemu 75 cl. Díky své tradiční výrobě a zrání v dřevěných sudech nabízí bohatou a intenzivní chuť, která se dokonale hodí k červenému masu a zralým sýrům. Skvělé k vychutnání při zvláštních příležitostech.
CA' ERNESTO Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra dry je italské šumivé víno vysoké kvality, vyrobené v regionu Veneto. Se svou lahví o objemu 75 cl je ideální pro sdílení zvláštního okamžiku s přáteli a rodinou. Jeho extra dry chuť a značka DOCG zaručují rafinovaný a kvalitní nápoj.
BALENÍ PO 6
1 KS = EURO 2,50
1 PALET 72 BALENÍ PO 6
MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 30 PALET
Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.
Každá kapka Koncentrované Esence Fialka je navržena tak, aby provoněla celé prádlo.
Symbol jara je mateřská esence krásného ročního období.
Její vůně uvolňuje na oděvech vášnivou a intenzivní vůni, její květinová nota převažuje a dlouho přetrvává.
Tekutina, kterou je třeba přidat k aviváži při ručním praní nebo do pračky během posledního máchání.
Vůně Prádla Fialka neobsahuje parabeny a je bez niklu.
Z exkluzivního receptu vzniká u Delfino Battista pravé hříšné potěšení. Jsou vybírány nejlepší filety ančoviček, které jsou omotány kolem kapary a baleny jeden po druhém, pouze s přídavkem extra panenského olivového oleje.
Tento vysoce kvalitní víno má intenzivní a plnou chuť s tóny tmavého ovoce a koření. Vyrobeno v Itálii, MEDAINA Barolo DOCG je dokonalou volbou pro milovníky vína, s 75 cl čisté radosti v každé láhvi. Ideální k podávání s masovými pokrmy nebo zralými sýry.
Objevte bohatou a rafinovanou chuť COL D'ORCIA Rosso Montalcino DOC s lahví o objemu 75 cl. Vyrobeno s péčí a vášní v oblasti Montalcino, toto víno je ideální k doplnění vašich jídel nebo na zvláštní večer. Každý doušek je chuťovým putováním skrze jedinečné chutě Toskánska.
Vyrobený slavnou mlékárenskou společností BERTINELLI, Parmigiano Reggiano dop zralý po dobu 49 měsíců je sýr vysoké kvality. S každým kouskem o hmotnosti 500 g si můžete vychutnat vynikající produkt s jedinečnou a nezaměnitelnou chutí. Perfektní pro obohacení každého jídla o nádech dobrého a italského tradice.
Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Toto pivo Rossa vysoké kvality má alkoholový obsah 7 %. Balení po 12 lahvích o objemu 50 cl nabízí jedinečnou a robustní chuť, ideální k doplnění vašich jídel nebo na relaxační večer. Užijte si eleganci "PERONI Gran riserva rossa" v každé sklenici.
Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.
Vybíráme pouze nejlepší čerstvě ulovené ančovičky, které jsou nejvhodnější pro zpracování podle tradičního řemesla, přičemž zráním v soli získávají nejautentičtější chuť z Cetary.